"Sarajevskom kiseljaku" dodijeljen "Crystal Taste Award"

Bez autora
Jun 23 2015

Prirodna mineralna voda "Sarajevski kiseljak" postala je nositelj priznanja "Crystal Taste Award" koju dodjeljuje Međunarodni Institut za okus i kvalitetu (ITQI) iz Brisela, vodeća svjetska organizacija za nagradu kvalitete. ITQI već niz godina prepoznaje izvrstan okus i vrhunsku kvalitetu Sarajevskog kiseljaka odavanjem priznanja "Superior Taste Award" s tri zvjezdice, a ova nagrada višeg ranga kruna je dosadašnjeg uspjeha. International Taste and Quality Institut, koji provodi istraživanje sadržaja, kvaliteta i okusa proizvoda, svake godine organizira dodjelu nagrada, a svaki proizvod pojedinačno prolazi kroz niz striktnih procjena. "Sarajevski kiseljak" i ove godine, zasluženo nosi ovaj međunarodno prestižni epitet, koji izaziva ponos u cijeloj BiH.

"Sarajevskom kiseljaku" dodijeljen "Crystal Taste Award"Prirodna mineralna voda "Sarajevski kiseljak" postala je nositelj priznanja "Crystal Taste Award" koju dodjeljuje Međunarodni Institut za okus i kvalitetu (ITQI) iz Brisela, vodeća svjetska organizacija za nagradu kvalitete.

ITQI već niz godina prepoznaje izvrstan okus i vrhunsku kvalitetu Sarajevskog kiseljaka odavanjem priznanja "Superior Taste Award" s tri zvjezdice, a ova nagrada višeg ranga kruna je dosadašnjeg uspjeha.

International Taste and Quality Institut, koji provodi istraživanje sadržaja, kvaliteta i okusa proizvoda, svake godine organizira dodjelu nagrada, a svaki proizvod pojedinačno prolazi kroz niz striktnih procjena. "Sarajevski kiseljak" i ove godine, zasluženo nosi ovaj međunarodno prestižni epitet, koji izaziva ponos u cijeloj BiH.

- Ostvarili smo jedan veoma važan cilj, a to je čvrsto, neosporivo dokazivanje besprijekornog kvaliteta "Sarajevskog kiseljaka".  Sa svojim brendovima jedina je kompanija u BiH, koja se može pohvaliti nagradom "Crystal Taste Award", poručili su predstavnici "Sarajevskog kiseljaka" sa svečane dodjele nagrada u Briselu i dodali da će njihov brend u budućnosti s ponosom isticati ova priznanja, te da će, kao i do sada, čuvati izvor, kvalitetu i okus ove kristalno čiste, prirodne mineralne vode.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik